Stor uppståndelse kring JOSEF..

Vi från JOSEF skulle först och främst vilja tacka alla ni som tror på oss, på er som följer oss och för er som suppotrar oss i vårt lilla projekt att köra Vasaloppet 2013. Det har varit otroligt stor uppståndelse kring vårt projekt då vi har haft hemsidan i 2 dagar och dag 1 hade vi över 270 unika besökare som har kollit in vad vi sysslar med. Men det är ändå många som undrar vad syftet är och hur vi skall klara detta. Det skall vi förklara för er nu!

JOSEF är ett kompisgäng som bestämmde sig för att göra något som inte så många i “gänget” hade gjort innan, nämlige att åka skidor (längdskidor), ganska snabbt beslutade man sig för att man också skulle ta sig an Vasaloppet 2013, då hade man målet uppställt och man kunde börja träna inför de målet som alla hade ställt upp. JOSEF är också till för att man skall kunna bevara relationen mellan individerna i gruppen, knyta skarpare band mellan varandra och ha jäkligt roligt i jakten på det mål man har satt upp. Det komemr vara otroligt jobbigt att köra Vasaloppet, det är vi alla eniga om men vi kommer att få en upplevelse för livet tillsammans med dem vi har roligt med. Sedan har vi valt att styra upp det på en mer seriös nivå än vad många andra brukar göra och med det menar vi:
– Att starta en hemsida – www.josefskiteam.wordpress.com
– Skapa diverse olika sociala medier där folk kan följa oss (Facebook/Twitter/Instagram)
– Skapa logotyper
– Profilera oss med rätt saker
– Skaffa sponsorer

För oss blir detta så mycket roligare att framstå som att man är mycket bättre än vad man egentligen är. Vi är inga Northugs, Hellners eller Kallas men vi har jäkligt roligt och ett mål att avsluta Vasaloppet 2013 med fanan högt i tak.

Hoppas vi har förklarat oss väl och att ni fortsatt kommer följa oss, tack för allt stöd!

Vänliga hälsningar,
JOSEF – SKITEAM – CREW

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s